Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Un tânăr a ajuns la UPU după ce a consumat substanțe interzise cu alcool

O tânără în vârstă de 26 de ani, din comuna Tâmboiești, a ajuns duminică dimineață la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență, după ce a fost victima unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânăra prezenta policontuzii și a fost internată la Chirurgie pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Tot duminică dimineață, o femeie în vârstă de 63 de ani, din comuna Bătinești, a ajuns la UPU ca urmare a producerii unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia prezenta policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian parietal drept, traumatism toraco-abdominal, ea fiind internată la Chirurgie.

Și o tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Cârligele, a fost adusă la UPU, duminică, în jurul prânzului, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor bând clor. Medicii i-au recomandat tinerei consult psihiatric. O altă femeie, în vârstă de 31 de ani, din Focșani, a avut nevoie de consiliere psihiatrică, după ce a ajuns la spital în urma unei ingestii voluntare medicamentoase.

De asemenea, un minor în vârstă de 13 ani, din comuna Slobozia Bradului, a ajuns la spital sâmbătă, el fiind internat în cadrul secției de Chirurgie Infantilă, după ce ar fi fost victima unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă, băiatul prezenta „traumatism toracic prin lovire accidentală, traumatism de șold și de genunchi stâng prin agresiune”.

În cursul nopții de duminică spre luni, un tânăr în vârstă de 25 de ani a ajuns la UPU după ce ar fi consumat substanțe interzise, în combinație cu alcool. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânărul prezenta „agitație psihomotorie (consum de alcool, etnobotanice și tulburare afectivă bipolară)”. Medicii i-au recomandat tânărului consult psihiatric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?