Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Taylor Swift va vota pentru democraţi la alegerile legislative parţiale din SUA

Cântăreaţa Taylor Swift, care nu şi-a făcut publice până acum opiniile politice, a declarat duminică pe Instagram că va vota pentru democraţi în cadrul alegerilor legislative parţiale americane, potrivit AFP. Întrucât până acum s-a arătat ”reticentă” în a face publice astfel de opinii, cântăreaţa în vârstă de 28 de ani, interpreta unor hituri precum ”Bad Blood” sau ”Shake it off”, mărturiseşte, într-un lung mesaj postat pe reţeaua de socializare, că şi-a schimbat părerea.

La 6 noiembrie „voi vota în Tennessee (…) voi vota pentru Phil Bredesen la Senat şi Jim Cooper la Camera reprezentanţilor”, candidaţii democraţilor, precizează cântăreaţa pe contul său urmărit de 112 de milioane de abonaţi. Vedeta o critică pe Marsha Blackburn, reprezentanta republicană a statului Tennessee în Camera reprezentanţilor şi candidată la un post în Senat pentru alegerile din noiembrie.

„Deşi îmi doresc să continui, aşa cum am făcut până acum, să votez pentru femei în astfel de funcţii, nu o pot sprijini pe Marsha Blackburn”. Istoricul votului său în Congres „mă înspăimântă”, scrie cântăreaţa. „A votat împotriva plăţii egale” între bărbaţi şi femei. „A votat împotriva reînnoirii actului legislativ care vizează protejarea femeilor împotriva violenţelor conjugale, hărţuire şi viol”, spune Taylor Swift.

Vedeta pop a câştigat anul trecut la Denver un proces împotriva lui David Mueller, un DJ pe care l-a acuzat de agresiune sexuală. Marsha Blackburn ”crede că firmele au dreptul de a refuza să servească cupluri homosexuale. Mai crede că aceştia nu ar trebui să aibă dreptul la căsătorie”, continuă vedeta. „Aceste nu sunt valorile mele pentru Tennessee”, adaugă cântăreaţa originară din acest stat.

Vedeta îşi îndeamnă admiratorii să se înscrie pe listele electorale. „Vă rog, vă rog, informaţi-vă despre candidaţii din statul vostru şi votaţi pentru cel care vă reprezintă cel mai fidel valorile”, pledează artista. „Mulţi dintre noi” nu „vom găsi niciodată un candidat sau un partid cu care să fim de acord 100%”, dar „trebuie totuşi să votăm”, concluzionează vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?