Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Pachete de țigări fără timbru fiscal, găsite de polițiști în urma unei acțiuni desfășurate în Piața Moldovei

Polițiștii vrânceni au ridicat în vederea confiscării mai multe pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbru fiscal, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, ce a avut loc în zona ”Piața Moldovei” din municipiul Focșani. Acțiunea a fost derulată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„În urma activităților desfășurate astăzi (ieri-n.r.) de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Vrancea în zona «Piața Moldovei» din Municipiul Focșani au fost ridicate în vederea confiscării mai multe pachete de țigarete care nu aveau timbru fiscal, fiind totodată aplicate sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare“, potrivit reprezentanților IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?