Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! VIDEO:Bărbat cu probleme cardiace, intoxicat cu fum după ce casa în care locuia cu chirie a luat foc


 

Un bărbat de 37 de ani, cu probleme cardiace a suferit un atac de panică și intoxicație cu fum, în urma incendiului produs noaptea trecută pe strada Timotei Cipariu din Focșani. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU plt. adjutant Florin Olaru, bărbatul a fost transportat la spital. „În urma incendiului de azi noapte a ars acoperișul comun a două locuințe pe o suprafață de cca. 200 mp. Un bărbat 37 ani, chiriaș, cu antecedente medicale, probleme cardiace, a suferit atac de panică și intoxicație cu fum. Acesta a primit prim ajutor, după care a fost transportat la spital de echipajul SMURD prezent la fața locului, în afara oricărui pericol”, ne-a transmis, sâmbătă dimineață, plt. adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea. 

 Reamintim că azi noapte, un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Timotei Cipariu din municipiul Focșani. Au intervenit pompierii de la detașamentul Focșani cu două autospeciale și o ambulanță SMURD. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 mp. La ora 1, în noaptea de vineri spre sâmbătă, incendiul era localizat și se lucra la lichidare, potrivit plutonier adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.
De asemenea, o locuință din Odobești a luat foc în această dimineață (sâmbătă). La fața locului acționează reprezentanți ai SVSU Odobești, iar de la Focșani a plecat o mașină cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD, potrivit plt. adj. Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. Au ars 50 de metri pătrați din acoperiș și bunuri casnice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?