Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Hunedoara: Cultură ilegală de canabis descoperită de poliţiști; un tânăr a fost arestat

O cultură ilegală de canabis a fost descoperită de poliţiştii de la Serviciul de Combaterea Criminalităţii Organizate (SCCO) şi de procurorii DIICOT Hunedoara, plantele fiind crescute afară de un tânăr care locuieşte cu tatăl său în oraşul Simeria, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. „Plantele erau recoltate şi oferite spre vânzare unor consumatori pe raza localităţilor Deva şi Şoimuş, contra sumei de 50 lei/gram”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES.

În acest dosar, care vizează comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, poliţiştii SCCO Hunedoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT Hunedoara, au efectuat marţi trei percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Simeria, Şoimuş şi Vălişoara, prilej cu care au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de canabis, precum şi unelte destinate cultivării plantelor.

În urma probatoriului administrat de poliţişti şi procurori, magistraţii Tribunalului Hunedoara au dispus miercuri arestarea preventivă a tânărului din Simeria pentru o perioadă de 30 de zile pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc. De asemenea, tatăl tânărului va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea aceleaşi infracţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?