Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Șah – Ștefan Dănilă, de la Olimp Șah Focșani, a câștigat ”Cupa Clopoțelul”!

·        Au fost premiați pentru clasarea pe primul loc la diferite categorii de vâstă Mihnea-Iustin Baciu, Alexandru Ionuț Borz, David-Mihai Andrei, toți, de la CSM Focșani 2007.

·        Cea mai bună dintre fete, în concursul sportivilor legitimați și nelegitimați, a fost Giulia Lungu, de la Liceul Pedagogic, iar la nelegitimați primul s-a clasat Denis-Ionuț Pilă, de la Școala gimnazială nr. 7 Focșani.

          ”Cupa Clopoțelul”, competiția de șah rapid organizată la Sala Polivalentă de CSM Focșani 2007 și CS Olimp Șah Focșani în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, care a marcat începerea noului an școlar, a fost o mică sărbătoare la care au luat parte, sâmbătă, 29 septembrie și duminică, 30 septembrie, sportivi și sportive legitimați și nelegitimați, în grupa A și doar nelegitimați, în grupa B.

Concursul s-a desfășurat la ambele grupe, în sistem elvețian, pe parcusul a șapte runde, la capătul cărora au fost înregistrate următoarele rezultate:

Grupa A, locul 1 în clasamentul general – Ștefan Dănilă de la CS Olimp Șah Focșani, cu 6,5 puncte, urmat de Alexandru-Ionuț Borza de la CSM Focșani 2007,  cu 5,5 puncte și Mihnea-Iustin Baciu, de la CSM Focșani 2007, cu 5 puncte.

          A fost făcută și premiere pe categorii de vârstă:

U 12 – primul s-a clasat Mihnea-Iustin Baciu, de la CSM Focșani 2007, cu 5 puncte urmat de Cristian Eduard Șimon, de la CSM Focșani 2007, cu 4 puncte și Andrei Neagu, de la CS Olimp Șah Focșani, cu 4 puncte.

U 10 – primul a fost Alexandru-Ionuț Borza, de la CSM Focșani 2007, cu 5,5 puncte urmat de Alex Ștefan Zlata, cu 4,5 puncte și Yannis-Raphael Grecu, cu 4 puncte, ambii de la CSM Focșani 2007.

U 8 – a avut ca prim clasat pe David-Mihai Andrei, de la CSM Focșani 2007, cu 4,5 puncte urmat de Patric Andrei Făcîlă, de la CS Olimp Șah Focșani, cu 4 puncte și Adelin-Ștefan Dăscălescu, de la Școala gimnazială Al. Vlahuță Focșani, cu 4 puncte.

Pentru fete a fost făcută o ierarhizare separată în care prima a fost Giulia Lungu, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, cu 3 puncte, urmată de Bianca-Maria Beșleagă, de la Școala gimnazială nr. 7 Focșani, cu 3 puncte și Elena Lupu, de la CS Olimp Șah Focșani, cu 2 puncte.

În grupa B ordinea primilor clasați a fost: I – Denis Ionuț Pilă, de la Școala gimnazială nr. 7 Focșani, cu 7; II – Adelin-Ștefan Dăscălescu, de la Școala gimnazială Al. Vlahuță Focșani, cu 6 puncte; III – Rareș Gabriel Nechita, de la Școala gimnazială Ștefan cel Mare Focșani, cu 5 puncte.

Clasamentul fetelor: I – Giulia Lungu, cu 4 puncte; II – Antonia Spiridonescu de la Școala gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, cu 4 puncte și Mara Sandu, de la Școala gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, cu 3,5 puncte.

Organizarea și arbitrajul au fost asigurate de Mihai Strîmbu, al cărui text a fost sursa de informații pentru acest articol, și Anton Soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?