Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

VIDEO și GALERIE FOTO : O femeie și doi bărbați MORȚI în urma unui accident pe E85; coliziune frontală între două autovehicule

Un accident rutier deosebit de grav, soldat cu moartea a trei persoane și rănirea altora cinci, s-a produs duminică după amiază pe DN2 E85, între Domnești și Adjud. O femeie și doi bărbați au murit, după ce mașina în care se aflau, un autoturism Opel Zafira, înmatriculat în județul Mehedinți și care circula dinspre Focșani înspre Adjud, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Audi Q3, înmatriculat în județul Vrancea, care circula din sens opus. Imediat după producerea accidentului, traficul în zonă a fost oprit.

În autoturismul Opel se aflau în total cinci persoane, care s-ar fi îndreptat către Fălticeni. Din nefericire, trei dintre acestea au decedat, iar alte două au fost transportate la spital. La fața locului a intervenit, din cadrul ISU Vrancea, o autospecială de stingere și modulul SMURD (ambulanță + descarcerate) de la Secția de Pompieri Adjud, o ambulanță SMURD și autospecială de transport persoane și victime multiple de la Detașamentul de Pompieri Focșani și o ambulanță SMURD de la Stația de Pompieri Panciu. De asemenea, la fața locului au ajuns și ambulanțe SAJ.

Oamenii legii spun că mașina cu numere de Mehedinți ar fi pătruns brusc pe contrasens, cel mai probabil șoferul ațipind la volan. Airbag-urile din mașina morții nu s-ar fi deschis. În autoturismul Audi, care circula regulamentar, se aflau trei pasageri, care au fost răniți ușor. „Doi bărbați și o femeie au decedat la locul solicitării. Doi bărbați, de 39 și 60 de ani, în stare bună, au fost duși la Compartimentul de Primire Urgențe Adjud. O femeie de 40 și una de 65 de ani au fost aduse cu politraumă la UPU Focșani. O altă femeie, care a fost dusă inițial la Adjud, a fost adusă în comă la UPU Focșani“, ne-a declarat Marinela Preda, purtător de cuvânt al SAJ Vrancea.

Potrivit polițiștilor, acul vitezometrului din autoturismul Audi s-a oprit la 90 de km /h, iar la Opel la 100 de km/ h. „La data de 30 septembrie, pe DN 2 E85, la ieșirea de pe podul Trotuș, conducătorul unui autoturism marca Opel Zafira, care circula dinspre Focșani înspre Adjud, a pătruns brusc pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi Q3, care circula, din direcția opusă, pe banda de lângă axul drumului. În urma producerii accidentului a rezultat decesul a trei persoane și rănirea altor cinci persoane“, a declarat comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciului Rutier Vrancea, prezent la locul accidentului.

„Astăzi, în jurul orei 16:16, un bărbat, de 53 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, pe direcția Focșani-Adjud, în afara localității Domnești, la km 225, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Adjud. Din nefericire, în urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 53 de ani și a doi pasageri în autoturismul condus de acesta, respectiv o femeie de 47 de ani și un bărbat de 48 de ani. Două femei de 50 respectiv 52 de ani, pasagere în același autoturism, au fost rănite grav. Totodată, conducătorul auto în vârstă de 39 de ani precum și un bărbat și o femeie, ambii de 65 de ani, au fost răniți ușor. Polițiștii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea, aseară, la închiderea ediției.

În urmă cu o săptămână, pe 23 septembrie, cinci persoane și-au pierdut viața pe DN2 E85, în Vrancea, ca urmare a producerii unor tragice accidente de circulație.

1 COMENTARIU

  1. Bine ca are cine sa declare ce si cum s-a intamplat.Mai trebuie sa gasim pe cineva care sa previna cat de cat sa nu se mai intample ceea ce s-a intamplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?