Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Baschet U 16: La Focșani începe, mâine, primul turneu al campionatului național!

Primul dintre cele șase turnee ale fazei de calificare, seria a IV-a, a Campionatului Național de baschet U 16 va începe mâine, 29 septembrie, la Focșani, cu participarea formațiilor Sevlar Ploiești, CSM Ploiești, CSS Unirea Iași și CSM 2007 LPS Focșani. Turneul va începe la ora 9,00, în Sala Polivalentă, cu întâlnirea dintre Sevlar Ploiești și Unirea Iași. De la ora 11,00 vor juca CSM Ploiești și CSM 2007 LPS Focșani.    

După amiază, de la ora 16,00, se vor disputa partidele CSM Ploiești – Unirea Iași, în Sala Liceului cu Program Sportiv și CSM 2007 LPS Focșani – Sevlar Ploiești, în Sala Polivalentă.

Duminică, 30 septembrie, de la ora 9,00, va începe meciul dintre formațiile ploieștene CSM și Sevlar, iar de la ora 11,00 CSM 2007 LPS Focșani și Unirea Iași vor disputa partida care va încheia turneul de la Focșani.

Din aceeași serie, a patra a campionatului, mai fac parte CSS Sfîntu Gheorghe, ACS Dan Dacian București, CSS nr. 4 Lumina București care, tot sâmbătă și duminică, vor juca în turneul din sala Liceului IL Caragiale din București.

La finalul fazei de calificare vor promova în faza semifinală A primele trei clasate în fiecare dintre cele patru serii ale campionatului.

În trecuta ediție de campionat, echipa antrenată de profesorul Petruț Mihai s-a calificat în faza semifinală, performanță ce poate fi depășită în campionatul care va începe mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?