Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Locuri de muncă pentru șomeri: 320 în Vrancea, 1.907 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat ca fiind vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, 320 de locuri de muncă. Astfel, operatorii economici au nevoie de 47 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, 35 de muncitori necalificați, 27 de operatori confecționeri instrustriali. Multe locuri de muncă sunt și pentru confecționeri asamblori articole din textile, respectiv 15, iar pentru lucrători comerciali au fost declarate vacante 51 de posturi. 17 locuri de muncă vacante sunt pentru cei de meserie ambalator manual, pentru brutari 11, iar pentru agenți de securitate și de intervenție sunt 8 locuri de muncă disponibile.

De asemenea, se mai pot angaja 5 persoane de meserie lăcătuș mecanic, 4 operatori de panificație și tot atâția tractoriști. Câte 3 locuri de muncă au fost declarate vacante pentru cei de meserie confecționer produse igienico-sanitare, ajutor bucătar, șef raion și șef supraveghere case. Pentru agenți vânzări, electricieni, mecanici auto, mecanici utilaj și pizzari sunt câte 2 locuri de muncă declarate vacante. Câte o ofertă este pentru cei de meserie: ajutor ospătar, electrician auto, contabil, croitor, femeie de serviciu, inginer mecanic, inginer TCM, inginer construcții, inginer industria alimentară, maistru cofetar și medic veterinar.

În Comunitatea Economică Europeană sunt 1.907 locuri de muncă declarate vacante. Astfel, în Franța se pot angaja 3 șoferi de camioane și mașini mari, în Finlanda un măcelar, în Belgia un tehnician dentar, iar în Bulgaria un specialist în publicitate online. În Danemarca se pot angaja 5 vopsitori auto, iar în Germania câte 50 de sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Multe locuri de muncă vacante, respectiv 120, sunt pentru curieri, iar pentru personal de curățenie sunt 80 de oferte. De asemenea, angajatorii germani mai au nevoie de manageri software și hardware de sisteme de securitate (8), dar și de șoferi camioane pe distanțe lungi. În Irlanda sunt vacante 50 de locuri de muncă pentru îngrijitori persoane, 25 pentru ciontolitori și 4 pentru cosmetician/ manichiurist. În Letonia sunt disponibile câte 20 de locuri de muncă pentru cei de meserie lăcătuș mecanic și mecanic auto, tencuitor, instalator și zugrav, toate aceste locuri de muncă fiind în Finlanda.

În Marea Britanie sunt vacante 200 de locuri de muncă pentru muncitori în industria piscicolă și câte unul pentru vopsitor auto și curier liber profesionist. În Malta sunt 10 locuri de muncă pentru tehnicieni, 7 pentru instalatori ELV, 3 pentru tehnician – mecanic service și câte 2 pentru tehnician proces, tâmplari și tehnician – electronică service. În Norvegia sunt 10 locuri de muncă disponibile pentru vopsitori auto, câte 5 pentru farmaciști și electricieni, în Olanda se pot angaja câte 10 lucrători la bandă, ambalatori, lucrători la banda de producție și manipulanți marfă, dar și 20 operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare. În Polonia se pot angaja 10 zidari, iar în Spania 950 de culegători căpșuni și un operator centrale electrice. În Ungaria se pot angaja 2 muncitori/ tehnicieni în construcția rețelelor de telefonie.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și Comunitatea Economică Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?