Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Crucea Roşie Vrancea îşi sărbătoreşte voluntarii


Filiala de Cruce Roșie Vrancea organizează luni, 5 decembrie, cu prilejul  Zilei Internaționale a Voluntarilor, o festivitate dedicată special voluntarilor instituției de caritate.
Evenimentul va avea loc la Bawary Club din Focșani, începând cu orele 17.30 și în cadrul lui va fi adusă recunoaștere tuturor acelor persoane care au sprijinit Crucea Roșie Vrancea în îndeplinirea misiunii ei umanitare, în ultimii 15 ani. „5 Decembrie 2011 este o șansă pentru noi de a încerca să aducem laolaltă toți voluntarii care au sprijinit cu entuziasm și necondiționat activitatea filialei în ultimii 15 ani. Dorim, astfel, să marcăm cei aproape 15 ani de activitate realizată numai cu și prin voluntarii noștri și să ne exprimăm încă o dată considerația și aprecierea pentru munca lor neremunerată. Totodată, dorim să dăm ocazia voluntarilor vechi și noi, și celor care au rămas permanent în cadrul Filialei de a se privi față în față și de a-și împărtăși experiențele avute aici, în organizație. Cu acest prilej, ne vom aminti cu plăcere de beneficiari, unii dintre ei, și nu puțini la număr, rezidenți ai locuințelor sociale ale Crucii Roșii Vrancea. Vom face un «film» al experiențelor personale și profesionale și de ce nu, vom încerca să descoperim idei pentru proiecte noi, în funcție de nevoile locale”, a declarat Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea.
Potrivit acesteia, scopul întâlnirii prilejuite de Ziua Internațională a Voluntarilor constă și în petrecerea unor momente de relaxare și destindere după un an de muncă, „marcând astfel, îm-  preună, și începutul sărbătorilor de iarnă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?