Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Ghiozdane cu rechizite şi caiete speciale pentru copiii din Modulele Familiale Panciu

Mai mulți copii aflați în Modulele Familiale Panciu, structură aflată în subordinea DGAPC Vrancea, au primit, cu ocazia începerii noului an școlar, câte un ghiozdan cu tot ceea ce le este de trebuință, din partea Clubului Rotaract Focșani.

„Odată cu primul clopoţel, Clubul Rotaract Focșani Varana a derulat un proiect prin care au venit în întâmpinarea nevoilor copiilor aflați în Modulele Familiale Panciu, structură aflată în subordinea DGAPC Vrancea. Este vorba despre un proiect derulat cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, prin care 23 de elevi au primit câte un ghiozdan cu tot ceea ce le este de trebuință pentru a face față cu succes începutului noului an școlar. Ghiozdanele dăruite micuților au fost complet echipate cu rechizite şi caiete speciale precum şi cu multe încurajări cu ocazia începutului de an. Copiii au primit bucuroși cadourile celor de la Clubul Rotaract Focșani Varana.

Aceste daruri înseamnă mult pentru copiii care locuiesc aici și pentru care centrul este a doua casă. În centru uită de lipsuri şi învaţă să spere că, dacă vor acorda atenţiei şcolii, viaţa lor li se va schimba. Pentru ei, fiecare sprijin contează, mai ales atunci când vine vorba despre ajutorul oferit în educaţie, fără de care niciun viitor nu arată bine. Facilitarea accesului la educație și asigurarea unor condiții de studiu cât mai bune pentru toți elevii sunt măsuri care pot ajuta realmente la construirea unui viitor mai bun pentru fiecare, cu atât mai mult pentru copiii a căror situație familială și materială este precară”, se arată într-un comunicat de presă transmis de purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?