Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Ghiozdane și rechizite școlare pentru mai mulți copii aflați în grija DGASPC Vrancea

Micuții aflați în grija Centrului de Primire în Regim de Urgență Focșani, structură aflată în subordinea DGASPC Vrancea, au primit de Sfânta Maria vizita membrilor unei asociații din București. 16 copii au primit ghiozdane și rechizite școlare, donate de aceștia.

„În data de 08.09.2018, zi în care s-a sărbătorit Sfânta Maria, copiii beneficiari ai unei măsuri de protecție specială din cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență Focsani, structură aflată în subordinea DGASPC Vrancea, s-au bucurat de vizita prietenilor de la ONG-ul „Topolino Asociația Tudor Alexandru” din București.

Astfel, la propunerea și inițiativa d-nei Simona Olaru, fondatoarea acestui ONG, s-au desfășurat o serie de activități cu copiii, activități prevăzute în cadrul proiectului „Sărbătorim și dăruim” denumite, astfel: Picnic vesel cu micuții din CPRU- la această activitate au participat cei 16 copii, beneficiari ai CPRU Focșani și voluntari care au contribuit prin donații la strângerea de fonduri. Împreună au servit gustări și dulciuri, au socializat prin jocuri cu multă energie pozitivă. Dăruim 100 de ghiozdane copiilor singuri – 16 copii au primit ghiozdane și rechizite școlare, donate de Asociația Topolino.

Acesta nu este singura vizită pe care au efectuat-o cei de la „Topolino Asociația Tudor Alexandru”, ei mergând periodic cu daruri la copii. Momentul a fost și un prilej de a creiona planuri de viitor, oaspeții luându-și angajamentul de a reveni și de a amenaja spațiul verde din incinta centrului. Toate acestea au scopul de a sprijini copiii în desfășurarea activităților educative și de a-i stimula să frecventeze cursurile școlare, să obțină rezultate mai bune dar și de a fi mai implicați în procesul educațional.

          Ne dorim ca aceste demersuri pentru sprijinirea educației să se oglindească în rezultatele la învățătură ale elevilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis de purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?