Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un șofer băut a provocat un accident și a fugit de la fața locului

Depistat şi cercetat de poliţişti pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

La data de 9 septembrie a.c., ora 03.40, polițiștii Biroului Rutier Focsani au fost sesizați despre faptul că pe DJ 205 B, sat Blidari, un bărbat, de 27 de ani, din Gugești, a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în timp ce bărbatul se afla în calitate de pieton pe marginea părții carosabile, a fost surprins şi accidentat ușor de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea conducătorului auto în cauză, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Gugești, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,53 mg/l/alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 10 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?