Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Programul „Trenurile Soarelui” se încheie pe 9 septembrie; 16 trenuri vor circula zilnic în continuare între București și Constanţa

Programul „Trenurile Soarelui 2018” se va încheia pe 9 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport către litoral va fi adaptată cerinţelor de extrasezon, informează, vineri, CFR Călători. Astfel, legătura dintre Bucureşti şi Constanţa va fi asigurată zilnic, din 10 septembrie, de 16 trenuri, din care 12 InterRegio (câte şase pe sens) şi patru Regio (câte două pe sens, cu plecare/sosire Bucureşti Obor). Durata de călătorie pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa este de două ore pentru patru trenuri InterRegio (câte două pe sens), care circulă fără opriri intermediare, şi de circa două ore şi 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio. De asemenea, legătura cu staţiunile de la Marea Neagră va fi realizată pe ruta Constanţa – Mangalia şi retur cu 16 trenuri Regio (câte opt pe sens), începând din 10 septembrie.

În contextul programului „Litoralul pentru toţi”, pentru a facilita accesul turiştilor la Delta Dunării, zilnic, până la data de 30 septembrie 2018, va circula tren direct InterRegio pe ruta Bucureşti Nord – Tulcea Oraş şi retur (IR 1689, cu plecare din Bucureşti Nord la 06:10 şi IR 1688, cu plecare din Tulcea Oraş la ora 13:10). După această dată, vor circula doar la final de săptămână (în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică). De asemenea, în fiecare zi, patru trenuri (câte două pe sens) vor continua să circule între Medgidia şi Tulcea şi retur.

O călătorie Bucureşti – Constanţa, fără  nicio ofertă comercială, este 59,6 lei la tren IR, clasa a 2-a. Dacă se achiziţionează un bilet dus-întors călătorul beneficiază deja de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziţionat online se mai adaugă o reducere de 5%. Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse din tariful de transport, preţurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale cum ar fi: 10% la călătoria dus-întors, între 10% şi 25% la cumpărarea cu anticipaţie, între 10% şi 25% reducere cu oferta Minigrup 2 – 5 (în cadrul acestei oferte tinerii de până la 18 ani beneficiază de 50% reducere faţă de tariful plătit de un adult), 5% reducere la cumpărarea online (se cumulează şi cu alt discount, cum ar fi reducerea pentru dus-întors), 25% prin Cardul Tren Plus, 35% la tren IR şi de 50% la tren R cu oferta Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică), între 15% şi 35% cu Biletul de weekend şi reduceri de până la 35% pentru grupuri de peste 20 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?