Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO şi GALERIE FOTO: Un om de afaceri focșănean ȘI-A LOVIT FINUL cu mașina, apoi S-A SINUCIS aruncându-se în fața unui tren

Un focșănean de 49 de ani s-a sinucis miercuri seară, așezându-se pe șinele de cale ferată, la ieșire din Focșani în dreptul pasarelei spre Odobești. Polițiștii au stabilit că acesta se făcea vinovat de producerea unui accident cu fugă de la fața locului, petrecut cu aproximativ 25 de minute mai devreme în aceeași noapte, pe Șoseaua Vrancei, unde un bărbat de 39 de ani din Focșani, pieton, a fost accidentat ușor.

Potrivit unor surse, bărbatul de 49 de ani era patronul unei firme din Focșani care comercializa cereale. Era originar dintr-o comună din apropiere de Focșani și ar fi divorțat în luna mai. Potrivit acelorași surse, acesta l-ar fi lovit cu mașina pe bărbatul de 39 de ani, din motive de gelozie, apoi s-a dus acasă, a lăsat automobilul și s-a dus spre calea ferată. Conform polițiștilor, mecanicul de locomotivă a declarat  că bărbatul a ieşit din boscheţi la sosirea trenului şi s-a aşezat pur şi simplu pe linia ferată. Mecanicul nu a mai putut să frâneze şi a trecut cu trenul peste el. Comisar șef Zorel Burlan a precizat că nu este exclusă posibilitatea ca bărbatul care s-a sinucis să-l fi lovit intenționat cu mașina pe bărbatul de 39 de ani.

„Aseară, în jurul orelor 20:10, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier cu părăsirea locului faptei. Colegii de la Poliția Rutieră au ajuns imediat la fața locului, unde au luat informații în legătură cu mașina care a produs accidentul, au verificat-o și au identificat autorul în persoana unui bărbat de 49 de ani. Victima de 39 de ani a fost accidentată ușor și a fost transportată imediat la spital. Pornind în căutarea autorului polițiștii au ajuns la locul de domiciliu al acestuia și au găsit acolo autovehiculul implicat în accident, iar în această perioadă, la 20:35, poliția a fost din nou sesizată de către mecanicul de locomotivă, că un bărbat s-a aruncat în fața trenului, pe calea ferată, pe tronsonul care face legătura între Focșani și Mărășești. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, victima a fost identificată și a rezultat că aceasta era persoana care fusese implicată în urmă cu aproximativ 25 de minute, în accidentul rutier cu pieton. Din primele cercetări, există și posibilitatea ca accidentul rutier să fi fost produs cu intenție, dar urmează să se stabilească, în urma verificărilor efectuate de colegii de la Poliția Rutieră” a declarat comisar-șef de poliție Zorel Burlan.

Bărbatul lovit cu mașina a suferit răni ușoare, fiind cel care le-a spus polițiștilor marca și numărul de înmatriculare al autoturismului. El a fost transportat la spital imediat după producerea evenimentului, dar a refuzat internarea. „Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a ajuns aseară (n.r. miercuri) la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani în urma unui accident rutier. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, un traumatism de coloană cervicală și un traumatism de umăr stâng. Traumatismele nefiind grave acesta a semnat că refuză internarea și dorește să se trateze la domiciliu”, a declarat Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență.

Fosta soție a bărbatului care s-a sinucis a postat imagini cu doliu pe pagina ei de Facebook, la câteva ore de la tragedie.

Conform stirileprotv.ro, bărbatul care s-a sinucis ar fi nașul bărbatului pe care l-a lovit cu mașina.

Este al treilea caz soldat cu sinuciderea unuia dintre soți, ca urmare a unui divorț, în decurs de un an și o lună, în județul Vrancea. În luna august a anului trecut, un bărbat de 37 de ani, din judeţul Vrancea, şi-a înjunghiat copilul de 5 ani, apoi a intrat cu maşina într-un copac și a murit. Totul s-ar fi întâmplat după ce soția bărbatului intentase divorț. În luna februarie a acestui an, un focșănean, în vârstă de 54 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un accident pe DN2-E85, dupa ce își atacase soția, în vârstă de 42 de ani, în scara blocului, cu un cuțit. Motivul care a stat la baza furiei bărbatului ar fi fost faptul că soția sa dorea să se despartă de el, aceasta intentând divorț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?