Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal juniori – Focșănenii, cu echipă în cursa pentru Elite!

Juniorii U 19 și U 17 parcurg în pas accelerat faza preliminară a Campionatului Național. Este o grabă care mai mult strică treaba decât ajută echipele – și jucătorii, să facă performanță. Meciuri jucate câte două pe săptămână au, probabil, rolul de a testa gradul de rezistență la efort al combatanților care nu prea mai au timp de refacere de la un joc la altul. Cum însă, conducerea FRF a stabilit, echipele nu au ce face decât să urmeze programul. Așa s-a întâmplat și miercuri, când echipele U 19 și U 17 ale LPS și ale CSM 2007 Focșani au evoluat la Galați. Primele au întâlnit echipele similare ale ACS Municipal Dunărea iar celelalte, grupările ACS Suporter Club Oțelul.

Dintre cele patru reprezentante ale fotbalului focșănean doar LPS Focșani U 17 a reușit să se impună. A obținut, astfel, trei puncte, după victoria cu 3-1 și rămâne în cursa pentru promovarea în Liga Elitelor pe care anul trecut a ratat-o după ce condusese seria practic, întregul tur și returul până aproape de final. LPS U 19 s-a depărtat, nerecuperabil de locul pentru promovare după ce a fost întrecută cu 2-0.

Echipele CSM Focșani 2007 au fost depășite la scor de partenerele lor de întrecere. La U 19, Suporter Club Oțelul a câștigat cu 6-1, la pauză, 5-0, în timp ce juniorii U 17 au pierdut cu 0-3.

          În etapa următoare, formațiile LPS Focșani vor juca pe Milcovul, sâmbătă, 8 septembrie, cu ACS Dacia Unirea Brăila. Întâlnirea formațiilor U 17 va fi un veritabil derbi al promovării!

Echipele CSM Focșani 2007 vor juca, tot pe Milcovul, dar duminică, 9 septembrie, cu grupările ACS Municipal Dunărea Galați.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?