Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Doi tineri au ajuns la spital după ce au intrat cu mașina în șanț

Un accident rutier s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe DN2 E85, la intrarea în Dumbrăveni, dinspre Focșani. Potrivit polițiștilor, un tânăr de 24 ani, din localitatea buzoiană Valea Râmnicului, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferului și a unui pasager de 19 ani. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„În cursul nopţii (de miercuri spre joi-n.r.), în jurul orei 23:55, paramedicii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea primului ajutor calificat unei victime rezultate în urma unui accident rutier produs pe E 85 (Focşani – Dumbrăveni). Victima, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 24 ani, acuza dureri la cap, torace şi abdomen. După îngrijirile acordate la faţa locului, bărbatul a fost preluat şi transportat cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânărul de 19 ani a suferit traumatism de pumn stâng, contuzie craniană și toracică, dar a refuzat internarea. Șoferul în vârstă de 24 de ani a suferit multiple traumatisme și a fost internat în cadrul secției de Chirurgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?