Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Aviz favorabil de la Ministerul Educației pentru noua echipă de inspectori a ISJ Vrancea

Inspectorii școlari au primit numirile în funcții pentru anul școlar 2018-2019. Vineri, la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Vrancea au fost o parte dintre noii inspectori școlari, dar și cei care se vor întoarce la catedră. Schimbul de ștafetă a fost unul colegial, prietenesc. Dacă noii inspectori au venit pentru a se familiariza cu funcțiile, cei care se vor duce de luni la catedră au trecut rând pe rând pe la cei doi inspectori generali pentru a-și lua rămas bun.

Din noua echipă de inspectori fac parte, în continuare, Cornelia Neacșu – inspectoarea de informatică, inspectoarea pentru învățământul preșcolar – Amalia Chirtoc, inspectoarea pentru învățământul primar – Gabriela Oloeriu, inspectoarea de matematică – Gabriela Gherman, inspectorul pentru resurse umane – Mihail Fâsan, inspectorul pentru perfecționare Bogdan Ciubotaru, inspectoarea de arte Doina Collavini, inspectoarea pentru minorități Maria Costache, Eleonora Dărmănescu la biologie și management, Ion Ionașcu la fizică, Aurora Lefter la învățământul special, Vica Mincă la educație fizică și sport, Melania Pătrășcanu la religie.

Lor li se alătură la limba și literatura română profesoara Tamara Mocanca. Aceasta vine în locul profesoarei Teodora Bentz. De precizat că profesoarei Bentz i s-a propus să rămână în continuare în IȘJ, dar a declinat propunerea, invocând motive personale. Noua inspectoare de istorie și socio-umane este Mariana Dascălu de la Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu. Aceasta îl va înlocui pe profesorul Cătălin Mocanu. Inspector de chimie va fi profesoara Cristina Enoiu de la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea, care o va înlocui pe profesoara Andreea Vârnă. Inspectoarea de la învățământul tehnic va reveni la catedră, locul ei fiind ocupat de profesoara Mihaela Fiștoc de la Colegiul Economic Mihail Kogălnieanu.

La catedră va pleca și inspectoarea de engleză Marilena Gurgu, care va lăsa locul profesoarei Gabriela Scutaru. Și inspectoarea de limba franceză a fost schimbată, în locul său fiind numită profesoara Adriana Bratu. Ovidiu Vasile Allen de la geografie va fi înlocuit de profesoara Ionelia Afrodita Morunglav. Tincuța Zahariuc, inspector pe proiect educaționale, va fi înlocuită de profesorul Ionuț Țandără. Acesta va veni în IȘJ cu o jumătate de normă, restul fiindu-i atribuită inspectoarei de informatică, profesoara Cornelia Neacșu.

Vineri, la închiderea ediției, se așteapta ca MEN să trimită și numirile șefilor IȘJ, respectiv ale inspectorului școlar general și general adjunct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?