Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Tenis – Arbitrii și foștii arbitri de fotbal au un campion: Elvis Ilaș!

”Cupa de vară”, tradiționala competiție de tenis de câmp a arbitrilor și foștilor arbitri de fotbal din Vrancea, și-a consumat ultimul act duminică, 26 august, pe terenul 4, cel cu ceva umbră, al Arenelor George Bucuroiu.

În finala mică, Ionuț Paraschiv s-a impus cu 6-2, 6-3 în fața lui Cristian Voicu. Mult mai echilibrat – și mai tensionat, a fost meciul ultim, cel care i-a opus pe Elvis Ilaș și Gică Mihai. În primul set cei doi combatanți au mers cap la cap până la 5-5, după care experiența de jucător care a învățat tenisul cu antrenori a lui Ilaș a avut câștig de cauză. Setul al doilea, început după ora 12,00, pe o căldură de cuptor, a mers cu egalitate până la 3. Apoi Ilaș a forțat și și-a adjudecat trofeul. A fost un bun spectacol de tenis și schimb de de replici între jucători, mediat cu autoritate din scaunul de arbitru de Florin Tudosă.

Premierea a fost făcută de voleibalista Adina Samoilă-Sava, care a fost parte a asistenței ce a urmărit de la umbră jocurile finalelor.

Primii trei clasați au primit câte un trofeu, fiecare după vrednicia și priceperea sa în tenis. Toți participanții la turneu au plecat acasă, pentru tabloul cu trofee, cu câte o diplomă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?