Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Serialul ‘Veronica Mars’ s-ar putea reîntoarce cu Kristen Bell în rolul principal

„Veronica Mars”, un serial despre o detectivă adolescentă din anii 2000 cu Kristen Bell în rolul principal care a fost urmat şi de un film finanţat prin „crowdfunding” în 2014, s-ar putea întoarce cu un nou sezon pe serviciul de streaming Hulu, relatează miercuri agenţia de ştiri UPI.  Un nou sezon realizat de creatorul original Rob Thomas, care o va avea tot pe Kristen Bell în rolul principal, este aproape de a primi undă verde de la Hulu, a relatat The Hollywood Reporter.

Hulu şi Warner Bros., studioul din spatele serialului, ar lucra la un acord de mai multe luni, potrivit sursei citate. Acordul ar urma să-i permită în continuare lui Bell să deţină şi rolul principal în serialul de pe NBC „The Good Place”, relatează Entertainment Weekly. „Veronica Mars”, care prezenta aventurile unei detective adolescente, a fost difuzat pentru două sezoane pe UPN începând cu 2004, iar un la treilea sezon final a rulat la The CW. Rob Thomas a regizat apoi un film în 2014 care a fost finanţat prin Kickstarter. Filmul spune povestea unei crime investigate de Bell după ce se întoarce acasă pentru reuniunea cu colegii, la mai mulţi ani după absolvirea liceului.

Serialul, care a prilejuit şi două cărţi scrise de Rob Thomas şi Jennifer Graham, i-a mai avut în distribuţie pe Jason Dohring, Teddy Dunn, Tina Majorino, Chris Lowell, Percy Daggs al III-lea, Francis Capra şi Ryan Hansen, care au apărut şi în film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?