Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Pacheţele cu spanac


Ingrediente:
2 ouă
200 gr. făină
sare
200 grame spanac
ceapă verde, usturoi pisat f. fin,
smântână dulce lichidă,
unt pt. prăjit
 
Mod de preparare:
Se face coca din ouă, făină și sare ca pentru tăiței, se întinde (nu foarte subțire). Separat se călește ceapa verde, ustu-roiul, spanacul fiert și scurs f. bine și tocat mărunt, iar după ce s-au călit binișor se adaugă puțină smântână dulce lichidă(compoziția nu trebuie să fie foarte moale). Coca se taie în formă rotundă, se împarte compoziția în două și se pune pe fiecare formă, urmând apoi să se facă pachețele în formă de semilună.Se prăjesc în unt și se servesc calde lângă salată.După preferință, se poate răzui deasupra parmezan. Poftă bună! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?