Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Absolvenții cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, premiați la Inspectoratul Școlar

Elevii care au performat și au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat și Evaluarea Națională au fost premiați, ieri, la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea. Cei cu media 10 la Bacalaureat au primit câte 3000 de lei și câte 1000 de lei absolvenții cu 10 la Evaluarea Națională. Alina-Andreea Ardeleanu, Andreea Dumitrașcu, Alina Mădălina Pavel, Raluca Elena Pleșa-Pătrășcan de la Colegiul Național ”Al. I. Cuza” Focșani, Ștefania Frunză, Alexandra Iancu, Alina Teodora Măciucă, Bianca Elena Marin de la Colegiul Național Unirea Focșani și Ioana Antonia Lorenț de la Colegiul Teoretic ”Emil Botta” Adjud sunt elevele care au predat teze perfecte la toate disciplinele la care au susținut examenul de bacalaureat. Zeciștii de la Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a sunt Elena Cristiana Miloș de la Școala Gimnazială ”Ion Basgan” Focșani, Gabriela Porumb și Marius Tudor Zaharia de la Școala Gimnazială ”Duiliu Zamfirescu” Focșani și Sabina Elena Prodan de la Colegiul Național ”Emil Botta” Adjud. Înmânarea premiilor a avut loc în prezența celor doi inspectori școlari generali, profesorii Lauriana Ailincuței și Aurel Șelaru.

Alături de premianți au mai fost și câțiva părinți, dar și profesoara Daniela Sîrghie, directoarea Colegiului Național ”Alexandru Ioan Cuza”, și Teodora Bentz, de la același colegiu, trei dintre absolventele de liceu cu 10 la Bac fiind de la clasa unde a fost dirigintă. ”Suntem astăzi, aici, pentru voi, cei care sunteți pe un drum ascendent, ce nu este întotdeauna lin, dimpotrivă vă așteaptă lupte. În viața voastră veți întâmpina destule greutăți în ceea ce privește timpul pe care îl veți avea la dispoziție pentru învățat. Indiferent de domeniul în care veți activa, important este ca voi să știți ce vreți, să vă descoperiți capacitățile, abilitățile pentru a face o meserie pe care v-o doriți cu adevărat pentru că știm că, în viață, circa jumătate din timp ni-l petrecem la serviciu și dacă nu veți face ceea ce vă place, nu veți fi mulțumiți niciodată. Așadar, nu vă urăm decât ca drumul vostru să fie cât se poate de lin, dar nu vă așteptați la foarte lin. Hotărârea voastră de a duce la bun sfârșit un drum să fie până la capăt și să fiți fericiți în ceea ce faceți. Felicitări tuturor și elevilor, și părinților, care sunt un real sprijin pentru voi. Vă îmbrățișăm pe toți și fie ca rezultatele acestea să se multiplice, dacă nu la fiecare examen din viața voastră, ceea ce totuși vă dorim, măcar la cele mai importante examene din viață. Felicitări din toată inima”, a transmis inspectorul școlar general Lauriana Ailincuței.

Și inspectorul școlar general adjunct i-a felicitat pe zeciști și le-a urat succes pe mai departe. ”Voi sunteți cei mai buni. Vreau să purtați în suflet și în inimă mândria de a fi vrâncean și mândria de a fi român. Pentru cei de clasa a VIII-a, pașii voștri încep să urce pe trepte, cei de clasa a XII-a sunteți undeva mai sus. Mi-aș dori să rămâneți aici, în țară, să vă dăruiți toată priceperea și toată inteligența, în așa fel încât să faceți lucruri bune și foarte bune. Ca să ajungeți aici ați muncit foarte mult, ați lăsat alte plăceri, spre care colegii voștri s-au aplecat mai mult, ați avut un sprijin necondiționat în părinții voștri, care vă iubesc și sunt cei mai buni prieteni ai voștri. Să țineți minte acest lucru: indiferent de situație, că v-ați supărat pe ei, că v-ați contrat cu ei, tata și mama rămân cei mai buni prieteni, niciodată nu vă vor trăda. Să țineți minte lucrul astă, pentru că voi sunteți sânge din sângele lor și ce pleacă din inimă nu se stinge niciodată. Vă mulțumim în numele Inspectoratului Școlar, în numele județului Vrancea, fiindcă ne faceți cinste. Sunt convins că acolo unde veți merge, veți avea această dragoste de ce a însemnat și înseamnă școala vrânceană. Să aveți putere să treceți peste toate obstacolele, să aveți aproape familia și părinții. Vreau să ne vedem peste ani și ani și să spuneți: noi suntem cei mai buni din generația 2018”, le-a spus Aurel Șelaru tinerilor premiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?