Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Eva Longoria se alătură distribuţiei filmului ‘Dora the Explorer’

Actriţa de origine latinoamericană Eva Longoria se va alătura distribuţiei filmului ‘Dora the Explorer’, unde o va interpreta pe mama tinerei protagoniste, potrivit revistei de specialitate The Hollywood Reporter, citată marţi de EFE. Proiectul studioului Paramount o are ca protagonistă pe actriţa de origine peruană Isabela Moner, în rolul Dorei. Alături de Longoria şi Moner va juca şi actorul mexican Eugenio Derbez.

Adaptare a serialului pentru copii difuzat de Nickelodeon, filmul va fi regizat de James Bobin (‘Alice Through the Looking Glass’, 2016) pe baza scenariului scris de Nick Stoller (‘The Muppets’, 2011). Filmul urmăreşte aventurile Dorei şi ale prietenilor săi, cimpanzeul Boots, şi verişorul său Diego. ‘Dora the Explorer’ este un serial de animaţie care prezintă o eroină latinoamericană în vârstă de 7 ani şi aventurile sale desfăşurate într-o lume imaginară de jungle, plaje şi decoruri tropicale. Adaptarea cinematografică ‘Dora the Explorer’ va fi lansată pe marile ecrane în august 2019.

Eva Longoria (Corpus Christi, SUA, 1975) a devenit cunoscută datorită participării sale în celebrul serial ‘Desperate Housewives’ şi interpretării unor roluri în filme pentru marele ecran, precum ‘Crazy Kind of Love’ sau ‘A Dark Truth’. Cea mai recentă apariţie a sa este în noua versiune a comediei ‘Overboard’, în care joacă alături de Eugenio Derbez şi Anna Faris, sau în filmul de familie ‘Dog Days’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?