Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Microbuzul școlar şi maşina poliţiei Suraia, avariate cu o scândură

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Suraia, va fi judecat la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere în formă continuată, trei acte materiale. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, iar faptele au fost comise în noaptea de 7/8 martie a.c. Păgubiţii din dosar sunt Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, Primăria comunei Suraia şi un localnic. Bărbatul trimis în judecată a mai fost cercetat şi pentru furt, dar şi pentru o altă infracţiune de distrugere. Pentru aceste două din urmă infracţiuni s-a dat soluţia de clasare pentru că inculpatul s-a împăcat cu una din persoanele vătămate, iar cealaltă şi-a retras plângerea prealabilă.

Conform rechizitoriului, în noaptea de 7/8 martie a.c., inculpatul, înarmat fiind cu o scândură, a lovit parbrizele şi lămpile de semnalizare ale mai multor maşini, între care şi pe cea a poliţiei care era parcată în faţa postului, dar şi microbuzul şcolar al Primăriei Suraia.

Ultima maşină care a fost ținta inculpatului a fost cea a unui localnic. Persoana vătămată a auzit zgomote, iar în momentul în care a ieşit afară l-a văzut pe inculpat cu scândura în mână, furios fiind peste măsură. Imediat a fost anunţată poliţia, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a mai provocat şi alte pagube. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că el a fost capul răutătilor. Localnicul care l-a surprins pe inculpat în timp ce îi distrugea maşina a susţinută că în cazul său a fost vorba despre o răzbunare, întrucât cu o noapte în urmă l-a surprins pe inculpat în timp ce voia să fure bunuri din casa unei alte persoane. La audieri inculpatul a recunoscut faptele şi a spus că nu ştie ce l-a determinat să aibă o asemenea atitudine.

IPJ Vrancea se constituie parte civilă în dosar cu suma de 245,70 lei, primăria cu suma de 2.927,50 lei, iar localnicul cu suma de 440 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?