Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal amical – Gazdele cu ocaziile, oaspeții cu golurile!

CSM Focșani 2007: Apenciucesei (30 Dogaru) – Săpunaru, Panaite, Parlac, Mihai – Manu, Lupu, Salaoru, Duca – Remus Popa, Pasăre.

În repriza a doua au jucat: Dogaru (60 Lazăr) – Dediu, Nistor, Parlac, Petrescu –

Manu, Budeanu, Pascu, Paizan – Predoiu, Popa.

Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma

Metalul Buzău: Toader – Badea, Nedelcu, Mircea Popescu, Spătaru, Răileanu, Stan, Manea, Bardaș, Iacob, Lungoci. Rezerve: Răzvan Popescu, Benga, Mihai, Roman, Păun, Radu.

Antrenori – Valentin Stan, principal, Ștefan Leu și Vasile Leu, secunzi.

Echipa de seniori a Focșaniului a jucat, sâmbătă, 11 august, un nou meci de pregătire, pe Milcovul, după cel de miercurea trecută, cu CSM Pașcani. Adversari le-au fost buzoienii de la Metalul, formație de Ligă a III-a. Focșănenii au evoluat în maniera lor obișnuită, cu construcție elaborată, pornită de la portar, până la crearea situațiilor ce pot fi finalizate cu gol. Cu Pașcaniul, au reușit să înscrie de trei ori și să câștige. Cu Metalul Buzău, evoluția focșănenilor a fost similară, cu excepția finalizării, fază a jocului în care au ratat copios! Iar apărarea le-a oferit oaspeților un autogol și o lovitură de pedeapsă!

Prima șansă de gol au avut-o gazdele în minutul 10, când Lupu a scăpat spre poarta adversarilor i-a pasat lui Pasăre al cărui șut a dus mingea peste transversală. Însă primul gol a fost în poarta lui Apenciucesei, în minutul 12: mingea trimisă dintr-o centrare a oaspeților și așteptată de portarul CSM Focșani 2007 a fost deviată în gol de Panaite, aflat în alergare: 0-1! În minutul 16, Toader a apărat mingea șutată de Pasăre la capătul unei combinații la care au mai participat Lupu și Săpunaru, dar în minutul 35, a venit egalarea: Săpunaru i-a pasat în centru lui Remus Popa, care a fost faultat în monentul șutului, iar Pasăre a transformat penaltiul acordat corect de centralul Octavian Bucătaru. Portarul Metalului a avut o nouă intervenție salvatoare la voleul lui Lupu din minutul 38, iar în minutul 42, a fost salvat de bară după șutul lui Remus Popa.

Partea a doua a întâlnirii a debutat cu mingile trimise pe poarta lui Toader, în în urma unor combinații spectaculoase, de Lupu, în minutul 51, și Popa, în minutele 57 și 65, și apărate de Toader. Oaspeții au reacționat prin pătrunderea lui Manea, oprită de Lazăr. A urmat combinația dintre Predoiu și Paizan, dat șutul juniorului a fost pe direcția portarului oaspeților. Au ratat focșănenii, însă buzoienii au marcat în minutul 79 golul de 1-2 prin Răileanu care a transformat penaltyul primit ca urmare a faultului în careu făcut de Dediu. După o nouă ocazie a focșănenilor a urmat golul al treilea al buzoienilor înscris de Lungoci în minutul 85, când a trecut foarte ușor prin apărarea CSM Focșani 2007 și a trimis în poarta lui Lazăr.

          CSM Focșani 2007 va juca miercuri, 15 august, de la ora 17,30, pe stadionul Milcovul, cu KSE Tîrgu Secuiesc, în Cupa României.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?