Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Vrânceancă dată în urmărire la nivel național, după ce a DISPĂRUT de acasă

O femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Garoafa, este căutată de polițiști, familie și voluntari după ce a dispărut de la domiciliu. „La data de 4 august a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 55 de ani, ar fi plecat la data de 2 august a.c. de la domiciliul său din comuna Garoafa, sat Răchitosu și nu a mai revenit. Polițiștii vrânceni au demarat activitățile de căutare în vederea depistării, fiind dată în urmărire la nivel național. La activități participă și voluntari din comuna Garoafa”, ne-a declarat agent șef adjunct de poliție Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,70 metri, aproximativ 90 de kilograme, ochi căprui, păr negru, drept, scurt, față ovală, iar în zona gurii, buza inferioară, prezintă o cicatrice.

Potrivit fiicei sale, femeia ar fi dispărut de acasă în noaptea de joi, 2 august, după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi certat cu concubinul său. Fiica femeii dispărute ne-a scris că mama sa ar fi plecat de acasă desculță, fără acte și fără telefon mobil. Fiica acesteia face apel la cei care o văd să o contacteze de îndată la numărul de telefon 0769 .149.187.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?