Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: 9 august: Ziua iubitorilor de carte – în fiecare zi la bibliotecă

Secția pentru copii și tineret Oana- Diana Renea, a Bibliotecii  Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea a pregătit, cu ocazia Zilei internaționale a iubitorilor de cărți, o activitate la care au fost invitați să participe copiii înscriși la școala de vară organizată de Creative Boutique – after school.

Un număr de 15 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, au vizitat biblioteca, au făcut o excursie interesantă prin lumea uimitoare a cărților, au participat la jocuri interactive descoperind diversitatea cărților și activităților din bibliotecă și au primit recomandări de lectură. Și pentru că vara poveștilor continuă frumos, cei mici au mers în grădina bibliotecii, unde au ascultat o poveste și au primit invitații la Biblioteca de Vacanță din Crângul Petrești.

Vizitatorii vor deveni cititorii bibliotecii, se vor înscrie și vor împrumuta cărți, iar doamnele profesoare Mirela Zaharia și Șerban Mariana vor beneficia de un împrumut interinstituțional prin care își vor alege cărți ce vor fi de folos la derularea atelierelor organizate de Creative Boutique – after school. (coord. Secția copii și tineret Maria-Cristina Olaru)

Manager, Margareta Tătăruș

Relaţii publice, Adrian Țiglea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?