Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal juniori U 12 – CSM Focșani 2007, la ”Brașov Junior’s Cup” 2018

Echipa de juniori U 13 a CSM Focșani 2007, care a terminat pe locul al patrulea turneul de la Focșani încheiat duminică, 5 august, a luat, ieri startul într-o nouă competiție foarte puternică, ”Brașov Junior’s Cup” 2018. În prima zi a întrecerilor de la Brașov, foarte tinerii fotbaliști focșăneni au avut programate trei partide; cu Știința Miroslava, Pro Sport Academy București și cu ACSKT. Astăzi și mâine vor continua meciurile din grupe după care vor fi partidele de clasament.

Organizatorii ”Brașov Junior’s Cup” vor oferi, pentru câștigătoare diplome, cupe, medalii și seturi de echipamente de joc. Ocupantele locurilor II vor fi premiate cu diplome, cupe, medalii și 15 mingi, cele de pe locul III vor primi diplome, cupe, medalii și mingi, iar echipele ce vor încheia competiția pe  locurile IV vor pleca acasă cu diplme și 5 mingi.

În turneul de la Focșani, jucătorii Rareș Fătu și Roberto Ionescu, de la CSM Focșani 2007 au fost desemnați cel mai bun jucător, respectiv, cel mai bun portar al categoriei de vârstă 2006 și foarte probabil, vor avea evoluții foarte bune și împreună cu colegii lor vor ocupa la ”Brașov Junior’s Cup” cel puțin locul pentru care au fost premiați duminică pe Milcovul.

Jocurile echipelor U 13 și U 12 se vor disputa în formule de 9 la 9, pe terenuri de 65×45 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?