Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Lansarea proiectului „CENTRU DE PROIECTARE ȘI PRODUCȚIE MICROMECANICĂ PRIN ACHIZIȚIE DE ECHIPAMENTE ÎN CADRUL S.C. INTERACTIVE-BUSINESS-CONSULTING S.R.L.”

Comunicat de presă

Data 31.07.2018

Lansarea proiectului „CENTRU DE PROIECTARE ȘI PRODUCȚIE MICROMECANICĂ PRIN ACHIZIȚIE DE ECHIPAMENTE ÎN CADRUL S.C. INTERACTIVE-BUSINESS-CONSULTING S.R.L.”

INTERACTIVE‐BUSINESS‐CONSULTING SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „CENTRU DE PROIECTARE ȘI PRODUCȚIE MICROMECANICĂ PRIN ACHIZIȚIE DE ECHIPAMENTE ÎN CADRUL S.C. INTERACTIVE-BUSINESS-CONSULTING S.R.L.”, cod MySMIS 113862, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014‐2020 Axa prioritară 2 ‐ Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.315.210,25 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 884.174,96 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a INTERACTIVE‐BUSINESS‐ CONSULTING SRL într‐un domeniu competitiv identificat în Strategia Națională de Competitivitate și Planurile de Dezvoltare Regională, și anume în Fabricarea de dispozitive, aparate și instrumente medicale și stomatologice, obiectiv ce se încadreaza în obiectivul general al POR.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

  1. Diversificarea gamei de produse care vor fi fabricate de către societate și anume elemente de protetică dentară.

  2. Diversificarea gamei de produse prin noi procese care nu au mai fost aplicate de către societate, specifice fabricării de elemente de protetică dentară.

Durata de implementare a proiectului este de 38 luni (19.04.2017 – 31.05.2020).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Roxana‐Eliss Budei, administrator, tel/fax/email0728870872/ ‐/ ibcdragomiresti@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?