Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Femeia și adolescentul care au bătut, pe stradă, o copilă și pe mama ei ARESTAȚI PREVENTIV

Cele două persoane reținute ieri de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, după ce au agresat pe stradă o minoră de 11 ani și o femeie, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Focșani și nu este definitivă.

Reamintim că poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Focşani au reţinut ieri două persoane, într-un dosar de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Este vorba despre un adolescent de 16 ani şi o femeie de 25 de ani. Reţinerile au fost făcute după o bătaie, care s-a consumat miercuri după-amiază, în plină stradă, în zona Bisericii Catolice din municipiu. O a treia persoană este cercetată în stare de libertate.

Scandalul, presărat cu pumni şi picioare, a avut loc între două tabere, formate din bărbaţi şi femei. Victimele acestui conflict au fost o fată de 11 ani şi mama ei de 29 de ani. Se pare că cearta urmată de bătaie a avut la bază omorurile de pe strada Gheorghe Doja din Focșani, în urma cărora patru persoane şi-au pierdut viaţa. În acest caz agresorii ar fi rude ale morţilor de pe strada Gheorghe Doja, iar victimele rude ale persoanelor arestate şi trimise în judecată pentru omor. Băiatul de 16 ani, care a fost reţinut ieri, ar fi chiar fiul soţilor omorâți anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?