Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

O tânără și un adolescent, reținuți după ce au bătut o minoră și o femeie de 29 de ani

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au identificat şi reţinut două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea liniștii publice.

La data de  25 iulie a.c., ora 16.50, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Focșani au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că pe strada Cuza Vodă, din localitate, ar avea loc un conflict între mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că patru persoane ar fi exercitat acte de violență asupra unei minore, de 11 ani și asupra unei femei, de 29 de ani. Ulterior, agresorii au fugit, încercând să se sustragă, dar au fost identificați, la scurt timp, de polițiști.

Una dintre persoanele vătămate a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Zece persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani, pentru audieri.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au continuat cercetările, sens în care a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un minor de 16 ani și față de două femei, de 23 respectiv 25 de ani, toți din municipiul Focșani, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât i-ar fi provocat uneia dintre victime leziuni traumatice care necesită un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

În scopul prevenirii săvârșirii altor infracțiuni, față de doi dintre bănuiți (minorul de 16 ani și femeia de  25 de ani) s-a dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 26 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?