Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Gravidă în 15 săptămâni, la UPU după ce a încercat să se sinucidă

Un deținut din Penitenciarul Focșani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență, luni, după ce a încercat să se sinucidă. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean de urgență Focșani, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-ar fi intoxicat în mod voluntar cu medicamente. Pentru îngrijiri medicale suplimentare, medicii au decis internarea deținutului în secția Psihiatrie a Spitalului Județean, iar ieri acesta a fost externat.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Focșani, starea de sănătate a deținutului este stabilă. „Luni, 23 iulie 2018, în jurul orei 14:50, un deţinut aflat în custodia Penitenciarului Focşani a fost prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani, pentru investigații medicale de specialitate, deoarece a afirmat că a ingerat voluntar din motive personale, mai multe medicamente. Menţionăm că starea de sănătate a deţinutului este stabilă, iar pentru continuarea investigaţiilor medicale şi a tratamentului de specialitate acesta a rămas internat în spital. În cursul zilei de 24 iulie 2018 deținutul va fi externat. Deţinutului i s-a întocmit raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de comisar șef de penitenciare Georgeta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului Focşani.

Tot luni, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Focșani, a mai ajuns și o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Suraia, care a încercat să-și pună capăt zilelor. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia ar fi înghițit mai multe pastile, cu scopul de a se sinucide. Ea a fost internată la Terapie Intensivă.

Zilele trecute, o tânără de 26 de ani, însărcinată în 15 săptămâni, din comuna Vidra, a ajuns, de asemenea, la UPU Focșani, după o tentativă de sinucidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?