Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Diplome de „Junior Chef Cofetar” pentru elevi de la Școala Alexandru Vlahuță Focșani

Copiii de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Focșani au avut parte de o activitate inedită, ei fiind pentru câteva ore bucătari. Aceștia, împreună cu doamnele profesoare, au preparat biscuiți, gogoși și bomboane. Satisfacția a fost mare când au servit produsele realizate chiar de ei, dar și mai mare le-a fost bucuria când au fost răsplătiți cu diplome pentru cel mai priceput „Junior Chef Cofetar”.

De precizat că, începând cu 16 iulie, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Focșani și-a deschis porțile pentru activitățile cuprinse în proiectul „Școala de Vară 2018”. Acest proiect a fost gândit de inițiatori ca o alternativă de petrecere a timpului liber, oferită copiilor care nu-și permit să-și organizeze vacanța de vară altundeva decât acasă. Coordonatorii proiectului sunt Valy Țigănuș, directoarea unității de învățământ, împreună cu profesoara Liliana Foarfecă și o echipă de proiect din care fac parte: profesor pentru învățământ primar Nedelcu Gina– voluntar, Milea Elena și Rusu Liliana, profesor Tașkiran Mihaela, Burlacu Alina și Bușilă Mihaela, consilier școlar Gogu Manuela și contabil Marinescu Nicoleta.

Partenerii noștri sunt Inspectoratul Școlar Județean Vrancea și Partida Romilor Pro-Europa Vrancea. Dintre activitățile recreativ-instructive desfășurate până acum amintim: jocuri interactive de cunoaștere a grupului, lectura de vacanță, sport, muzică și mișcare, bunele maniere și atelierul gastronomic. La aceste întâlniri real-educative de petrecerea timpului liber au participat în medie 30 de copii“, a transmis Valy Țigănuș, directoarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?