Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Bărbatul care şi-a OMORÂT CONCUBINA în bătaie a fost ARESTAT

Bărbatul de 64 de ani din satul Voetin, comuna Sihlea, care şi-a omorât în bătaie concubina, a fost arestat preventiv. Soluţia a fost dată de magistraţii de la Tribunalul Vrancea ieri şi nu este definitivă.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru arestare preventiva a inculpatului S (…) I (…) şi în consecinţă: În baza art. 226 Cod procedura penală, raportat la art. 223 alin. 2 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor prev. de art.188 alin 1 C.pen., cu aplicarea art. 199 alin. 1 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19 iulie 2018 şi până la data de 17 august 2018 inclusiv. În baza disp. art. 230 C.pr.pen. dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului S (…) I (…). În baza art. 228 C.pr.pen. dispune încunoştinţarea unei persoane desemnata de inculpat. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. (…). Cu drept de contestatie in 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în ?edin?a de cameră de consiliu, azi, 19.07.2018”, se arată în hotărârea instantei de judecată.

Bărbatul a fost reţinut miercuri, după ce luni şi-a bătut concubina de 66 de ani până a omorât-o. În urma anchetei s-a stabilit că luni, pe fondul concumului de băuturi alcoolice, concubinii s-au luat la ceartă. Motivul discuţiilor în contradictoriu dintre cei doi au fost banii, bărbatul reproșându-i femeii că din pensia ei i-a făcut o rată unei fiice a acesteia. De la ceartă şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas. În după-amiaza zilei de luni femeia a fost snopită în bătaie, fiind în mod repetat lovită peste faţă şi corp. Anchetatorii au găsit urme de sânge peste tot prin curte, dar şi prin casă, semn că între cei doi s-a dat o adevărată luptă. Leziunile suferite în urma bătăii crunte pe care a primit-o pe parcursul întregii după-amiezi de luni, au dus la decesul victimei. Aceasta a fost găsită fără suflare în dimineaţa zilei de marţi atunci când au şi fost anunţaţi anchetatorii. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că femeia a murit ca urmare a loviturilor primite. Aceasta avea, printre altele, mai multe fracturi. Sunt indicii conform cărora bărbatul şi-ar fi şi strans de gât concubina, sugrumând-o, dar şi că s-a urcat cu picioarele pe pieptul ei. La audieri bărbatul a recunoscut fapta şi a spus că şi-a lovit concubina cu pumnii şi picioarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?