Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Judo – Focșănenii au și trei vicecampioni balcanici de cadeți!


    În numărul nostru de ieri, am anunțat victoria lui Robert Iamandi, elevul senseiului Dumitru Sandu Zisu, la categoria 38 de kg. la Campionatul Balcanic de cadeți U 15, de la Niksic, în Muntenegru. Un alt sportiv al CSS Focșani, dar pregătit de sensei Iulian Surlă, Denis Stoica, s-a clasat pe locul al doilea și a primit medalia de argint la categoria 73 kg, pentru titlul de vicecampion balcanic.
    În competiția balcanică a cadeților, încheiată duminică, și judoka de la CS Unirea Focșani, pregătiți de profesorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa au reușit performanțe foarte bune, la nivelul celor cu care uniriștii ne-au obișnuit! La categoria 40 kg. Iulia Moldoveanu este noua vicecampioană balcanică, la fel ca și colegul său de club, Mario Constantin, câștigătorul medaliei de argint la 50 kg.   
Iulian Maholea, de la Liceul cu Program Sportiv Focșani, antrenat de sensei Stănică Grosu s-a clasat al cincilea la 38 kg. performanță sub cea de anul trecut când ocupase locul al doilea după Robert Iamandi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?