Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Inundaţie la Tribunalul Vrancea; instanța și-a suspendat ieri activitatea din cauza unei pene de curent


    Parterul clădirii Tribunalului Vrancea a fost inundat ieri, după ce o țeavă pluvială a cedat din cauza cantității mari de apă acumulate în timpul ploii torențiale din prima parte a zilei.
    Astfel, apa a ajuns pe holul de la parter, dar și la arhivă, mai multe dosare fiind udate. S-a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, care nu a făcut altceva decât să constate cele întâmplate. Aceștia nu au intervenit deoarece cantitatea de apă acumulată în holul Tribunalului nu a fost atât de mare încât să poată fi folosită motopompa.
    Cei care au scos apa din clădire au fost grefierii, jandarmii și alte persoane aflate în zonă, care s-au folosit de mături și fărașe. Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Vrancea, Carmen Danțiș, ne-a confirmat informația conform căreia ploaia torențială a inundat parterul clădirii și arhiva, precizând că pagubele nu sunt însemnate.
    Pentru o perioadă, instanța și-a și suspendat ședintele, întrucât nu a fost curent electric, iar activitatea nu s-a mai putut desfășura în condiții corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?