Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Locuri de muncă pentru șomeri: 219 în Vrancea, 1.162 în Comunitatea Economică Europeană


Agenții economici vrânceni au declarat vacante 219 locuri de muncă la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Vrancea. Cele mai multe oferte, 22, sunt pentru operatori confecționeri industriali, iar 21 pentru muncitori necalificați. 17 locuri de muncă vacante sunt pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor, 15 pentru lucrători comerciali, iar câte 14 pentru zidari și zugravi. În continuare sunt 10 posturi vacante pentru confecționeri lenjerie după comandă, iar câte 9 pentru operatori mașini unelte comandă numerică și lăcătuș mecanic. De asemenea, sunt 7 locuri disponibile pentru cei care vor să lucreze ca și agenți vânzări, iar 6 pentru vânzători, în timp ce pentru faianțari sunt 5 posturi vacante.
Câte 4 posturi vacante sunt pentru agenți de securitate și intervenție, casieri, dulgheri, fierari betoniști, instalatori, prelucrători prin așchiere și rectificatori universali. Pentru manipulanți mărfuri, tâmplari și șoferi sunt câte 3 locuri vacante, iar câte 2 pentru sudori, gestionari, ingineri confecții textile, directori de societăți comerciale, bucătari și brutari. Câte un post este vacant pentru cei de meserie tehnician sisteme de securitate, tehnician veterinar, patiser, operator ghișeu bancă, mecanic auto, medic veterinar, macaragiu, maistru construcții, izolator termic, inginer piscicol, inginer construcții, frezor, electrician, consultant vânzări, cofetar, ambalator manual.
În Comunitatea Economică Europeană sunt 1.162 locuri de muncă vacante. Astfel, în Austria sunt vacante câte 100 de locuri de muncă pentru chelneri, bucătari și cameriste, iar în Belgia sunt 10 posturi pentru operator ambalare, 2 pentru asamblor montator profile aluminiu/ PVC, iar câte un loc pentru electrician întreținere, operator CNC, lucrător agricol și tehnician. În Finlanda sunt vacante doar 5 locuri de muncă, pentru tăietori industriali de carne, în timp ce în Franța este vacant un post de angajat polivalent în domeniul hotelier.
În Germania sunt vacante câte 50 de locuri pentru sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni, 29 pentru șoferi de camion pe distanțe scurte, câte 10 pentru bucătari și manipulant mărfuri, 8 pentru demi – chef de rang, 5 pentru ospătari pentru banchete și personal servire la bar, câte 2 pentru îngrijitori de animale (bovine), electricieni în construcții, montatori instalații electrice, mecanici instalații sanitare, de încălzire și climatizare, tehnicieni service. Câte un post este vacante pentru: maseur, cosmetician, commis de pârtie, demi – chef de pârtie, chef de pârtie, bucătar șef, sudor, tehnician service, lăcătuș, manager de proiect construcții conducte industriale, ospătar, operator excavator, șofer automacara, ospătar, bucătar, montator schele și tehnician instalații.
În Letonia sunt vacante 10 locuri pentru constructori de drumuri și câte unul pentru excavatorist și conducător excavator, iar în Malta 5 posturi pentru operatori matrițe plastic. În Norvegia sunt 10 locuri pentru instalatori, 5 pentru măcelari/ tranșatori miei, câte 4 pentru montatori borduri piatră și montatori ventilație, 3 pentru operatori CNC și un post pentru cei calificați în meseria de electrician.
Multe locuri de muncă vacante sunt și în Olanda. Astfel, sunt câte 50 de posturi pentru operatori la mașini pentru bulbi de flori, sortare și împachetare bulbi de flori, câte 30 pentru lucrători în bucătărie, muncitori necalificați, muncitori necalificați, manipulanți marfă, lucrători la banda de producție, stivuitoriști, muncitori în producția de hrană pentru câini și pisici. Câte 25 de oferte sunt pentru cei de meserie procesori bulbi de lalele, creatori buchete de flori și muncitori în grădinărit, câte 10 pentru culegători floarea soarelui și lăcătuș confecții metalice, iar pentru colegători afine, ingineri, ingineri mecanici și sudor sunt câte 5 locuri de muncă vacante.
În Polonia sunt vacante 20 de locuri pentru sudori MAG, câte 10 pentru zidari și dulgheri de cofrare și 5 pentru muncitori în construcții. În Republica Cehă sunt vacante câte 15 locuri pentru forjori și operatori CNC, în Slovenia un post pentru inginer mecanic/ energetician, iar în Spania sunt vacante patru posturi pentru cei care vor să fie muncitori la ferma de porci, 3 pentru tehnicieni și un singur post pentru supervizor fermă de porci.
În Ungaria sunt vacante câte 5 posturi pentru mecanici auto și tinichigii carosieri și câte un loc pentru grafician calculator, magazioner, funcționar administrativ, sudor, frezor strungar și mașinist.

Listele cu locurile de muncă vacante în Vrancea și în Comunitatea Economică Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?