Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Kim Kardashian afirmă că a făcut lobby pentru introducerea unui buton de editare pe Twitter


Starleta de reality-show Kim Kardashian a dezvăluit într-un mesaj online că a făcut lobby pe lângă CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, căruia i-a cerut să introducă un buton de editare a mesajelor publicate pe această rețea de socializare, informează PA. Kim Kardashian l-a invitat pe Jack Dorsey la o petrecere aniversară a soțului ei, rapperul Kanye West, care a împlinit recent vârsta de 41 de ani, pe 8 iunie.
În timpul petrecerii, starleta TV, care are peste 60 de milioane de admiratori („followers”) pe Twitter, i-ar cerut lui Jack Dorsey să introducă o funcție care să permită utilizatorilor să își editeze mesajele („tweets”) publicate pe această rețea de microblogging. „Am avut o conversație foarte bună cu Jack în acest weekend de ziua lui Kanye și cred că el m-a ascultat cu adevărat atunci când i-am vorbit despre butonul de editare (pe Twitter, n.r.)”, a scris vedeta TV. „Acum înțeleg de ce am fost invitat acolo!”, i-a răspuns, în glumă, Jack Dorsey. „Ha, ha, ha! Niciodată! Kanye te iubește! Însă a trebuit să aduc în discuție acest subiect”, a adăugat Kim Kardashian.
Nu este pentru prima dată când starleta TV, în vârstă de 37 de ani, încearcă să se folosească de influența pe care o deține în spațiul online. Luna trecută, ea s-a întâlnit la Casa Albă cu președintele Donald Trump, căruia i-a cerut să o grațieze pe o femeie de 63 de ani, condamnată la închisoare pe viață – deși nu avea antecedente judiciare – pentru o infracțiune nonviolentă asociată traficului de droguri. Alice Marie Johnson a petrecut 22 de ani în spatele gratiilor și nu era eligibilă pentru eliberare condiționată, însă președintele Trump i-a comutat sentința, săptămâna trecută.
Kim Kardashian a salutat decizia prin intermediul unui mesaj pe Twitter: „Cea mai bună veste din toate timpurile!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?