Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal județean: Sportul Ciorăști a făcut dubla – Campionatul și Cupa!


Fotbalul județean a avut duminică, 10 iunie, pe stadionul de la Unirea-Odobești ziua de încheiere a sezonului competițional.
La ora 10:00 au început returul finalei Ligii a V-a Unirea Èšifești și Dinamo Tătăranu. În tur, la Tătăranu, partida se terminase la egalitate, 2-2. La Unirea, a fost 1-1 și, cu goluri mai multe înscrise în deplasare, echipa din Èšifești a câștigat Liga a V-a. Despre joc, Monitorul de Vrancea va publica un comentariu în numărul de mâine, așa cum se va întâmpla și în cazul partidei din finala Cupei României, în care s-au întâlnit campioana Superligii Altdorf Tehnik și Voința Cîrligele. Întâlnirea a fost câștigată de campioni, cu 4-1, după ce au fost conduși cu 1-0 în minutul 47.
Înaintea finalei Cupei, au fost premiate cele două finaliste ale Ligii a V-a și campionii D și E ai Vrancei, juniorii de la Prosport Focșani și campionii de la B1, juniorii de la FC Panciu, iar în pauza finalei a fost rândul micilor fotbaliști de la Inizio Focșani să fie premiați pentru titlul de campioni la juniori C.

După finala Cupei României, au fost premiate finalista, Voința Cîrligele, și câștigătoarea Superligii Altdorf Tehnik și a Cupei, Sportul Ciorăști. Au fost premiați și arbitrii finalei Cupei, Iulian Iacob, Ionuț Paraschiv și Mihai Toader.

AJF Vrancea, organizatoarea întregii manifestări sportive de la Unirea, de duminică, 10 iunie, a acordat și premii individuale – de la fiecare finalistă: Giani Leaua de la Sportul Ciorăști și Marian Mohîrță de la Voința Cîrligele. Un premiu special a fost acordat lui Beniamin Moisă, fundașul dreapta al Sportului Ciorăști care, după ce a jucat ca junior ani mulți pentru echipe focșănene, apoi ca senior pentru echipe din Liga a IV-a, va pleca definitiv în Franța. Benny a terminat Facultatea de Medicină București, specialitatea kinetoterapie, și va mai juca în România doar turul meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, pe care Sportul Ciorăști îl va disputa sâmbăta viitoare.
Premii speciale au primit și primarii din Cîrligele – Ștefan Moscu și Ciorăști – Nicolae Braicău pentru susținerea acordată echipelor din cele două comune, dar și primarul Obobeștiului, Daniel Nicolaș, pentru sprijinul acordat activității fotbalistice de juniori din județ.
Premiile au constat în mingi, echipamente de joc, cupe, diplome și medalii.
Festivitățile de premiere au fost oficiate de președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, și de invitatul special din partea FRF, fostul mare internațional Costel Gîlcă.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?