Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Locuri de muncă vacante: 219 în Vrancea, 987 în Comunitatea Economică Europeană


Agenții economici din județul Vrancea au transmis 219 locuri de muncă vacante la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea. Cele mai multe oferte, respectiv 24, sunt pentru muncitori necalificați, iar 22 sunt pentru cei de meserie operator confecționer industrial. 17 locuri sunt pentru persoanele calificate în meseria de muncitor în industria confecțiilor, 15 pentru lucrători comerciali, iar câte 14 pentru zidari și zugravi. 10 posturi sunt vacante pentru confecționeri lenjerie după comandă.
De asemenea, sunt 9 posturi pentru cei de meserie operator mașini unelte comandă numerică, 8 pentru lăcătuș mecanic, 7 pentru agenți de vânzări, 5 pentru faianțari și câte 4 pentru pentru cei specializați în meseriile prelucrător prin așchiere, rectificator universal, vânzător, strungar, instalator, dulgher, agent de securitate și intervenție. Câte 3 posturi sunt vacante pentru casieri și consilieri vânzări, iar câte unul pentru administrator, inginer construcții, inginer piscicol, medic veterinar și tehnician veterinar, operator call center și inspector de mediu.
În ceea ce privește Comunitatea Economică Europeană, au fost declarate vacante 987 locuri de muncă. Astfel, în Asutria sunt vacante câte 100 de locuri pentru cei de meserie chelner, bucătar sau cameristă, iar 5 locuri sunt pentru hair stylisti. În Belgia sunt vacante 10 locuri pentru operatori ambalare, 2 pentru ansamblor – montator profile aluminiu/ PVC și câte un post pentru electrician întreținere, operator CNC și lucrător agricol, iar în Finlanda 5 posturi pentru cei de meserie tăietor industrial de carne.
În Germania sunt vacante câte 50 de locuri de muncă pentru cei de meserie sudor, lăcătuș, instalator, electrician, 29 de locuri sunt pentru șoferi de camion pe distanțe scrute și câte 10 pentru bucătar și manipulant mărfuri. De asemenea, mai sunt vacante 8 locuri pentru demi-chef de rang, câte 5 pentru personal servire la bar și ospătar pentru banchete, câte 2 pentru îngrijitor animale, electrician în construcții, montator instalații electrice, mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare, tehnician servire. Câte un post este vacant pentru maseur, cosmetician, commis de pârtie, chef de pârtie, sudor, bucătar șef, ospătar, operator excavator sau șofer automacara.
În Malta sunt vacante 5 posturi pentru operator matrițe plastic, iar în Norvegia 10 posturi pentru instalator, 6 pentru operator CNC, 5 pentru mecanic și un post pentru electrician. În Olanda sunt vacante câte 50 de locuri pentru operatori la mașini pentru bulbi de flori și pentru sortare și împachetare bulbi de flori, 30 de posturi sunt pentru muncitori în producția de hrană pisici și câini, câte 24 pentru procesori bulbi de lalele, creatori buchete de flori și muncitori în grădinărit. Câte 10 oferte sunt pentru culegători de floarea soarelui și lăcătuș confecții metalice, iar câte 5 pentru inginer mecanic și sudor.
În Polonia sunt vacante 20 de locuri pentru sudor MAG, câte 10 pentru zidar și dulgher de cofrare, un post pentru parchetar și două pentru ajutor de parchetar. În Republica Cehă se poat angaja câte 15 forjori și operatori CNC, iar în Slovenia un inginer mecanic/ enegetician, în timp ce în Spania sunt oferte pentru 1 supervizor fermă de porci, 4 muncitori fermă de porni și 3 tehnicieni. În Ungaria sunt vacante câte 5 posturi pentru mecanic auto și tinichigiu carosier și câte un post pentru grafician calculator, magazioner, funcționar administrativ, sudor, frezor, strungar și mașinist.

Listele cu toate locurile de muncă vacante, în Vrancea și Comunitatea Economică Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?