Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Excursii prin Focșani dedicate Unirii, în cadrul Târgului de Carte


Consiliul Județean Vrancea și Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea organizează cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Carte de la Focșani, dedicată celebrării Centenarului Marii Uniri. Manifestările Târgului de Carte vor avea loc în perioada 7-10 iunie 2018, la Galeriile de Artă din Focșani.
Vineri, 8 iunie 2018, în cadrul evenimentului cultural Ai carte (la tine), ai parte de … intrare liberă la Muzeul Unirii din Focșani, între orele 8.00-16.00. Evenimentul se derulează în parteneriat cu Muzeul Vrancei. Accesul, liber, în muzeu se va realiza pe baza unei cărți, aflată în posesia fiecărui membru al comunității care dorește să ia parte la acest eveniment.
Începând cu ora 10.00, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea, Biblioteca Județeană Vrancea derulează evenimentul Povestind despre Unire. În cadrul acestui eveniment cultural, se vor organiza excursii în Focșani la monumentele dedicate Unirii. Participanții vor fi însoțiți de doamnele Viorica Grigorescu și Irina Adetu, experți în cadrul Direcției Județene pentru Cultură Vrancea. Plecarea se va face din fața Galeriilor de artă și vor fi formate două grupe. Prima grupă va participa la această excursie între orele 10.00 și 12.00. A doua grupă va participa la această excursie între orele 12.00 și 14.00.
De la ora 19.30 vă invităm la Teatrul Municipal Maior Gheorghe Pastia din Focșani, pentru a viziona piesa Fericire conjugală, adaptare după opera omonimă a lui A.P. Cehov, în regia lui Mihai Lungeanu. Din distribuție fac parte îndrăgiții actori ai Teatrului Municipal: Paula Grosu, Cristina Cristian, Adrian Rădulescu, Valentin Cotigă, George Costin, Sorin Francu. Intrarea este liberă!
Vă așteptăm!
 
Manager, Margareta Tătăruș
Relații Publice, Adrian Å¢iglea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?