Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Elevii din Jariștea s-au întâlnit cu sportivi vrânceni de renume


Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie! Sub acest îndemn s-a derulat, la Școala Gimnazială Jariștea, proiectul ,,Un mod sănătos de viață prin mișcare”. Proiectul a fost inițiat de profesorul de educație fizică și sport Georgian Mocanu, împreună cu directorul unității de învățământ, Mirică Vrînceanu, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea reprezentat de inspector de specialitate Vica Mincă și DJST Vrancea reprezentat de directorul Daniel Gongu.
Manifestarea sportivă ,,Campionii României”, derulată și la nivel județean de DJST împreună cu AJF Vrancea, s-a vrut a fi în același timp și educativă, fiind destinată copiilor iubitori de mișcare, joc și competiție de la Școala Gimnazială Jariștea, Școala Gimnazială Găgești – Bolotești, Școala Gimnazială Vîrteșcoiu și Liceul Teoretic ,,Duiliu Zamfirescu” Odobești. Inițiatorii acestei manifestări au făcut posibilă întâlnirea cu sportivi de performantă, câștigători ai unor trofee la nivel național și internațional, cum ar fi: Mirela Èšugurlan (Danțiș) la gimnastică, Laris Borș la judo, Valentin Mocanu la handbal, Iulian Negoescu la fotbal, Romina Coman la volei, dar și cu antrenori de marcă ai sportului vrâncean.
„Mai mulți prieteni și sponsori generoși, uniți de aceeași pasiune care-i leagă pentru sport, s-au întâlnit, începând cu ora 10:00, la baza sportivă Jariștea, acolo unde împreună cu elevi de la unitățile școlare menționate au oferit copiilor participanți la Turneul de minifotbal cadouri constând în echipament sportiv și pachete cu dulciuri. Mulțumim pe această cale Decathlon Focșani, Bilka Vrancea, DJST Vrancea, Primăriei Jariștea, pentru bucuriile făcute copiilor de la școlile din Jariștea. Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm și să ne bucurăm de fiecare zi și clipă a vieții, precum cei mici. Să sărbătorim alături de copiii, nepoții, frații sau vecinii noștri și să ne lăsăm inspirați de bucuria lucrurilor simple sau … să nu uităm de copilul din noi. Așadar, această zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de „cea mai frumoasă iluzie”… copilăria”, a transmis directorul Mirică Vrânceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?