Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Mai multe eleve acuză un profesor că le-ar fi atins în zonele intime


    Părinții unei fete de clasa a V-a, elevă a unei unități de învățământ din Odobești, au depus marți o plângere la poliție, după ce copila le-ar fi povestit că un profesor a atins-o în zonele intime ale corpului. Ca urmare, polițiștii au demarat o anchetă. „Se efectuează verificări, urmând a se lua măsuri în funcție de rezultatul acestora”, ne-a declarat agent șef adjunct Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.
     Potrivit unor surse, cadrul didactic ar fi de fapt pensionar, dar încă mai predă, aflându-se în perioada de prelungire. Aceleași surse ne-au mai precizat faptul că profesorul ar fi pipăit mai multe eleve, dar părintele uneia singure a decis să ia atitudine. În urma celor relatate de fiica sa, omul a mers la poliție unde a depus plângere, apoi s-a dus să discute cu profesorul, pe care l-ar fi găsit mirosind a băutură. Sursele ne-au mai precizat că pentru a nu se vedea pus în situația de a da explicații, profesorul și-ar fi luat subit concediu.
    Deși am încercat pe tot parcursul zilei de ieri să obținem un punct de vedere din partea directorului unității școlare, acesta nu a răspuns la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?