Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal, Liga a V-a – Urmează finalele, care vor avea loc tur-retur!


    Liga a V-a a fotbalului vrâncean a ajuns la momentul în care urmează să-și desemneze câștigătoarea. Sâmbătă, 2 iunie, se va disputa turul finalelor pentru locurile 1-2 între Dinamo Tătăranu și Unirea Èšifești, de la ora 19:00 și pentru locurile 3-4, între FCM Adjud și CS Jariștea.
    Finalistele au fost decise în urma partidelor pe care primele două clasate în cele două grupe ale campionatului le-au jucat în semifinale: Unirea Å¢ifești – FCM Adjud 5-3 în tur și 3-0 în retur, și Dinamo Tătăranu – CS Jaristea 1-1 în tur și 3-2 în retur. În grupe pe locul I se clasaseră CS Jariștea și Dinamo Tătăranu.
    În disputa pentru locurile 5-8 au intrat Podgoria Cotesti, Săgeata Biliești, CS Homocea și Unirea Milcovul. Întâlnirile tur s-au încheiat cu rezultatele: Săgeata Biliești – Podgoria Cotești 5-2 și Unirea Milcovul- CS Homocea 3-5. În retur, Săgeata Biliești a fost întrecută cu 2-0 de Podgoria Cotești, dar s-a calificat la golaveraj pentru locurile 5-6 ca și CS Homocea care  a câștigat și pe teren propriu, scor, 3-0, partida cu Unirea Milcovul.
    Turul disputelor pentru locurile din partea a doua a clasamentului final al Ligii a V-a va fi loc duminică, 3 iunie, de la ora 11:00, astfel:  Săgeata Biliesti – CS Homocea, pentru locurile 5-6 și Unirea Milcovul- Podgoria Cotești, pentru locurile 7-8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?