Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Armata recrutează candidați pentru posturile de soldat şi gradat profesionist; în Vrancea sunt 22 de locuri


Centrul Militar Zonal Vrancea, prin Biroul informare-recrutare,  structura specializată a Ministerului Apărării Naționale, care se ocupă de promovarea profesiei militare și recrutarea candidaților pentru profesia militară, aduce la cunoștința celor interesați că a început întocmirea dosarelor de candidat pentru posturile de soldat și gradat profesionist, în anul 2018.
    Pentru această serie de pregătire, posturile incluse în Planul de recrutare sunt la arme/ servicii/ specialități militare pentru care candidații trebuie să îndeplinească criterii specifice suplimentare de recrutare și selecție, astfel:
– obligativitatea deținerii permisului de conducere categoriile B și C precum și efectuarea examinării psihotehnice specifice pentru armele „auto” și „geniu”;
– obligativitatea examinării medicale și/ sau psihologice speciale la Centrul de Medicină Navală Constanța pentru posturile din cadrul Statului Major al Forțelor Navale;
– obligativitatea examinării medicale și/ sau psihologice speciale la Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială „General doctor aviator Victor Anastasiu” București pentru anumite specialități militare din cadrul armelor „aviație” și „radiolocație”;
– obligativitatea îndeplinirii criteriilor de recrutare specifice pentru Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” – profil antropometric, studii etc.   
Termenul final de înscriere a candidaților și eliberare a adeverințelor pentru examinarea medicală – 15.06.2018 (31.05.2018 pentru U.M. 02000 Buzău). Termenul limită de întocmire a dosarului de candidat – 19.07.2018 (15.06.2018 pentru U.M. 02000 Buzău). Menționăm că la nivelul Ministerului Apărării Naționale sunt disponibile 1.210 locuri, din care 22 sunt pentru unități militare din Garnizoana Focșani.
Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze reprezentanții Biroului informare – recrutare, care își desfășoară activitatea în sediul Cercului Militar (Casa Armatei) situat în Focșani, strada Cezar Bolliac, nr. 5-7, sau la telefon: 0237.216.227.

COMANDANTUL CENTRULUI MILITAR ZONAL VRANCEA                     
Colonel MÄ‚RGÄ‚RIT PUFLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?