Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

YouTube va lansa un nou serviciu de streaming muzical pe 22 mai


Reprezentanții platformei online YouTube, deținută de grupul Google, au anunțat miercuri că vor lansa săptămâna viitoare un nou serviciu de streaming muzical, YouTube Music, dar și o nouă versiune a unui serviciu premium deja existent, care va prezenta show-uri originale în baza unui abonament mai mare decât cel actual, informează Reuters. YouTube Music, ce va fi lansat pe 22 mai, va include funcții suplimentare, precum playlist-uri personalizate în funcție de istoricul căutărilor individuale efectuate pe YouTube și de alte tipare comportamentale ale utilizatorilor, au precizat reprezentanții companiei americane. Această companie de streaming video va lansa în curând și YouTube Premium, o versiune actualizată a serviciului cu plată YouTube Red.
YouTube Music, un serviciu online ce include reclame, va fi disponibil gratuit, în timp ce YouTube Premium, un serviciu pe bază de abonament și pe care nu sunt difuzate reclame, va fi disponibil contra unei taxe lunare de 9,99 de dolari, au precizat reprezentanții platformei YouTube într-un mesaj publicat pe un blog oficial al companiei. YouTube intenționează să taxeze cu 2 dolari în plus pentru serviciul său premium, întrucât acesta va include și YouTube Music alături de show-uri originale.
Abonamentul pentru YouTube Premium va costa 11,99 de dolari pentru toți utilizatorii noi, au precizat reprezentanții companiei. Pentru abonații actuali ai serviciului YouTube Red, prețul abonamentului lunar va rămâne neschimbat.
YouTube va fi lansat în Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și Coreea de Sud pe 22 mai. Serviciul va deveni disponibil și în alte țări în săptămânile următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?