Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO şi GALERIE FOTO: Focșănean găsit mort pe un câmp între Focșani și Garoafa; în zonă au fost văzute două prostituate


    Ștefan B., un focșănean în vârstă de 66 de ani, a fost găsit mort, ieri după-amiază, la marginea unui drum situat pe un câmp dintre Focșani și Garoafa. Trupul neînsuflețit al bărbatului se afla căzut lângă o mașină, iar la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical de pe ambulanță. Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat, care, trecând prin zonă, a zărit trupul neînsuflețit al focșăneanului. El le-a povestit polițiștilor că, înainte de a-l găsi pe bărbatul decedat, a văzut în zonă două prostituate. De altfel, martorii au susținut că focșăneanul mort avea prohabul descheiat. Bărbatul nu prezenta urme de lovire și avea asupra sa portofelul cu documente și bani.
    Cauza exactă a decesului urmează să se stabilească în urma efectuării necropsiei, de către medicul legist. „La data de 17 mai a.c., ora 14.28, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că în extravilanul municipiului Focșani, către comuna Garoafa, a fost găsit decedat un bărbat, în vârstă de 66 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, ne-a transmis Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?