Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Primarul liberal Nistor Bratosin, arestat preventiv în dosarul incendierii a două gospodării din Urechești


Primarul liberal al comunei Urechești, Nistor Bratosin, a fost arestat preventiv astăzi, decizia fiind luată de magistrații Judecătoriei Focșani. Soluția nu este definitivă, putând fi contestată. Informația ne-a fost confirmată de avocatul edilului, Adrian Toni Neacșu. Acesta ne-a precizat că primarul a așteptat la instanță pronunțarea. În același dosar a fost arestat și Vasile Adi O., cel care ar fi incendiat gospodăriile. Acesta este deja arestat în altă cauză.   
Edilul a fost reținut ieri după amiază, pentru 24 de ore, iar ordonanța de reținere a expirat astăzi în jurul orei 14.30. Edilul a fost audiat ieri în cazul incendierii a două gospodării din comuna Urechești. Potrivit unor surse locale, Nistor Bratosin ar fi fost ridicat de polițiști și condus la audieri, în cursul dimineții de miercuri, chiar din sediul primăriei. Deși familia edilului susținea că acesta nu ar fi fost reținut și nici ridicat de polițiști, imediat după audieri, de la Parchet, primarul a fost băgat în duba poliției și dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. 
În decembrie anul trecut, la interval de aproximativ două săptămâni, două gospodării din Urechești au ars, fiind distruse mai multe anexe și zeci de animale murind în incendii. Atunci, în ambele cazuri, pompierii au stabilit drept cauză „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?