Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Vrâncenii sunt invitați astăzi la manifestările dedicate Zilei Europei


    Vrâncenii sunt invitați azi să participe la manifestările dedicate Zilei Europei, care vor avea loc pe tot parcursul zilei în municipiul Focșani. Manifestările sunt organizate de Consiliul Județean și Centrul Cultural Vrancea și vor începe la ora 10.00. În aceeași zi se aniversează 73 ani de la Ziua Victoriei în Europa, dar și Ziua Independenței, motiv pentru care organizatorii au gândit un amplu program cultural-artistic care se întinde pe tot parcursul zilei și care se desfășoară în Piața Unirii, Crângul Petrești și alte zone ale Municipiului Focșani. Între orele 10.00 – 11.00 va avea loc tradiționala competiție „Eurocross-ul Vrancei”. Startul se va da la Mausoleul Eroilor din municipiul Focșani, premierea câștigătorilor urmând să aibă loc în Piața Unirii.
    Între orele 10.00-14.00 va avea loc Târgul ofertelor școlare care se va desfășura în Piața Unirii din municipiul Focșani. Manifestările destinate Zilei Europei vor continua la ora 15.00 cu evenimentul „Steluțele Europei” care se va desfășura la Sala de Ședințe a Consiliului Județean.
    Un alt eveniment de excepție, organizat astăzi de Consiliul Judetean Vrancea este evenimentul velo intitulat „Pedalând cu stelele”, care va avea loc în Crângul Petrești. Totodată, între orele 14.00-19.00 va avea loc evenimentul Caravana Europei pe traseul Piața Sud – Parc Schuman – Piața Teatrului – Gară – Piața Unirii. Între orele 16.00-17.00 va avea loc în Crângul Petrești un spectacol susținut de elevii Școlii Populare de Artă Focșani. De la ora 17.00, tot în Crângul Petrești, va avea loc un spectacol artistic susținut de Ansamblul folcloric „Èšara Vrancei”.
    De la ora 18.00, pe scena amplasată în Piața Unirii vor susține un spectacol artistic Compania de Dans și Entertainment „The Sky”, Boier Bibescu, Alessia, Dorian Popa, Lidia Buble, Fuego, Feli și Smiley. Spectacolul va dura până la orele 22.00 și va fi prezentat de Octavian Ursulescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?