Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Gimnastică. CSS Focșani – aur, argint și de trei ori bronz la ”Cupa Andreea Răducan”!


    Tradiționala competiție „Cupa Andreea Răducan” la gimnastică ajunsă la ediția a opta, a avut loc la Bîrlad, în perioada 4-6 mai. Sportivele CSS Focșani – secția de gimnastică au fost între protagonistele întrecerii, pe care au încheiat-o cu o medalie de aur, o medalie de argint și trei de bronz. După concurs, profesorul Florin Roșioru, coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani, mi-a spus: „A fost o competiție foarte frumoasă și bine organizată! Sportivele au primit multe cadouri, diplome, medalii  din partea organizatorilor. Felicit sportivele clubului nostru care au reușit să se mobilizeze și să cucerească locul 3 cu echipa și multumesc tuturor părinților pentru susținere și implicare în acest sport. A fost o verificare foarte bună și foarte benefică a nivelului de pregătire înaintea Campionatului Național al junioarelor III, nivel 1 și 2, care va avea loc la Ploiești”.
    La competiția la care a fost prezentă și fosta mare campioană a gimnasticii, Andreea Răducan, președintele FR Gimnastică, sportivele focșănene au obținut rezultatele: 
Junioare III, nivel 2 – locul III cu echipa alcătuită din Cătălina Munteanu, Raisa Chivu – ambele gimnaste pregătite de profesorii Dănuț Vulcan și Doinița Vulcan, Ana Maria Munteanu, Elena Pătrașcu și Simona Pavel, antrenate de profesorii Carmen Smeu și Florin Roșioru.       
Individual compus, junioare III nivel 2: Raisa Chivu – locul 1; Cătălina Munteanu, locul 8.
Sărituri: Ana Maria Munteanu – locul 3; Raisa Chivu – locul 3.
Paralele: Raisa Chivu – locul 3. 
Bîrnă: Raisa Chivu – locul 2. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?